Република Српска

petak, 03 maj 2024 10:59

ПАТРИОТИ СРПСКЕ НАПУСТИЋЕ ЦЕНТРАЛНУ ИЗБОРНУ КОМИСИЈУ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ!

Аутор Доктор Драган Ђокановић
Доктор Драган Ђокановић, Бања Лука - Република Српска Доктор Драган Ђокановић, Бања Лука - Република Српска


Измјене Изборног закона БиХ које је наметнуо Кристијан Шмит, колонијални шеф Федерације БиХ, Нијемац са амбицијом да и Републику Српску претвори у њемачку колонију - данас су ступиле на снагу. Тим измјенама Изборног закона БиХ, Нијемац Шмит, Централној изборној комисији дао је овлашћења да стопостотно управља изборним процесом и у Републици Српској. Мијењајући Изборни закон БиХ и дајући таква овлашћења ЦИК БиХ, Кристијан Шмит се прогласио владаром Изборног закона БиХ, владаром ЦИК БиХ, владаром цјелокупног изборног процеса у БиХ, самим тим и владаром Босне и Херцеговине, укључујући и Републику Српску.

Патриоти Српске, демократска странка коју сам основао 2. маја 1990. године, (под именом Странка федералиста), и која је најстарија активна политичка странка у БиХ, странка која је због познатих историјских дешавања постала 100% посвећена Републици Српској, НЕ МОЖЕ прихватити таква дешавања у Босни и Херцеговини!
У случају да ЦИК БиХ прихвати Кристијана Шмита и његове насртаје на Изборни закон БиХ, а скоро сигурно је да хоће, Патриоти Српске напустиће Централну изборну комисију БиХ, односно Списак политичких субјеката које води ЦИК БиХ.

(Доктор Драган Ђокановић, 03. 05. 2024)