Република Српска

subota, 13 april 2024 10:14

БОШЊАЧКИ ПОЛИТИЧАРИ БИ УЗ ПОДРШКУ ЊЕМАЧКЕ ДА ГАЗЕ СРБЕ!

Аутор Доктор Драган Ђокановић
Доктор Драган Ђокановић, Котор Варош - Република Српска Доктор Драган Ђокановић, Котор Варош - Република Српска


У јучерашњој објави "Да ли је мржња према Србима заједнички именилац свим бошњачким политичарима", написао сам и реченицу: "Да ли су бошњачки политичари оцијенили да је врхунац њиховог политичког знања придобијање Њемачке, Руанде и неких других држава, (колико год да их придобију), у борби коју воде против Срба, Српске и Србије?

Шта повезује Њемачку, Руанду и бошњачке политичаре из БиХ?

Прво да видимо везу Њемачке са Руандом!
Чланови њемачке "научне" експедиције етнолога, 1907. и 1908. године, из Руанде су однијели преко 900 људских лобања како би према њиховом изгледу доказали своју теорију да постоји етничка под‌јела становништва Руанде.
Обавивши "испитивања" лобања, њемачки етнолози су изашли са "доказима" да се племена Тутсија и Хутија разликују. Тутсије су уврстили у напреднију "хамитску" расу, ближу бијелцима, а Хутије у мање вриједну "негроидну" расу.
Лобање су и данас у Берлину и доказ су неспорне њемачке одговорности за све оно што се наредних деценија дешавало у Руанди. Историјска је истина да су њемачки колонизатори увели расну под‌јелу између становника Руанде и утемељили будући геноцид у тој држави.
Преузевши колонијалну управу над Руандом, Белгија је наставила да подстиче мржњу између Хутија и Тутсија, учвршћујући на власти мање бројне Тутсије, који су шиканирали и газили бројније Хутије. Посљедица таквих односа у Руанди била је да су Хуту борци, у периоду од 1990. до 1994. године, убили око 800 000 Тутсија.

Показаном слогом приликом подношења резолуције о Сребреници у УН, Њемачка и Руанда су доказале да је између њих обновљена стара веза, јер је на челу Руанде припадник Тутси племена Пол Кагаме...
Сви знамо да Њемачка, одавно, вијековима већ, покушава и простор БиХ да стави под своју контролу. У БиХ њихови "Тутси политичари" су снисходљиви бошњачки политичари, који би, уз помоћ Њемачке, да прегласавају, шиканирају и газе Србе.

(Доктор Драган Ђокановић, 13. 04. 2024)