Република Српска

petak, 26 april 2024 17:25

ПРЕДСЈЕДНИЧЕ ДОДИК, СПУСТИТЕ ЛОПТУ НА ЗЕМЉУ, БОЛИ НАШ НАРОД УВО ЗА ТОМ РЕЗОЛУЦИЈОМ!

Аутор Доктор Драган Ђокановић
Доктор Драган Ђокановић, Бања Лука - Република Српска Доктор Драган Ђокановић, Бања Лука - Република Српска


"Дешава се озбиљан ударац на српски народ, који ми морамо да дочекамо, ако се усвоји та резолуција, ми морамо да направимо нашу националну стратегију изласка из тог. То подразумијева заједничко дјеловање Срба из Српске, Србије, али и било гдје се налазили. Прилагодићемо се новим околностима...", рекао је синоћ предсједник Републике Српске Милорад Додик за емисију Печат, а јутрос објавио Портал РТРС.

Мислим да би предсједник Републике Српске требало да буде смиренији и реалнији. Превише је пажње дао том папиру којег је бошњачка политика успјела да "гурне" у Генералну скупштину УН-а. Питање је и шта ће се десити на самој сједници УН-а...

Позивање на прављење "националне стратегије и заједничко дјеловање Срба из Српске са Србима из Србије", ако ћемо поштено и искрено да гледамо на ствари, јесте само дјеловање Милорада Додика, Жељке Цвијановић, Ненада Стевандића и Радована Вишковића са Александром Вучићем, Аном Брнабић, Милошем Вучевићем и Ивицом Дачићем.
Па, они већ политички заједно дјелују. И то прилично неуспјешно! Стално су Српска и Србија у политичким проблемима.

Да закључим објаву:
Предсједник Додик требало би да спусти лопту на земљу и боље погледа око себе! Наш народ није ни нервозан ни забринут. Апсолутно је незаинтересован за дизање тензија.
Боли нас уво за том "резолуцијом".

(Доктор Драган Ђокановић, 26. 04. 2024)